Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

Μας άρεσαν

"Το βαθύτερο μυστικό είναι πως η ζωή δεν είναι μία διαδικασία ανακάλυψης αλλά μία διαδικασία δημιουργίας. Δεν ανακαλύπτεις τον εαυτό σου από την αρχή. Μην ψάχνεις λοιπόν να βρεις ποιος είσαι, ψάξε να ορίσεις ποιος θέλεις να είσαι."

"τα όμοια έλκονται, άρα, όταν κάνετε μία σκέψη, προσελκύεται ταυτόχρονα και άλλες όμοιες της. Οι σκέψεις είναι μαγνητικές και οι σκέψεις έχουν κάθε μία τη δική της συχνότητα. Καθώς τις πραγματοποιείτε, οι σκέψεις σας εκπέμπονται στο Σύμπαν και προσελκύουν διά του μαγνητισμού όλα όσα βρίσκονται στην ίδια συχνότητα. Ό,τι εκπέμπεται επιστρέφει στην πηγή του - δηλαδή εσάς. Οι τωρινές σκέψεις σας δημιουργούν τη μελλοντική ζωή σας. Ό,τι σκέφτεστε πιο έντονα, αυτό στο οποίο εστιάζετε περισσότερο, αυτό θα υλοποιηθεί με τη μορφή της ζωής σας."

Αποσπάσματα από την προσπάθεια του συντάκτη Βασίλη Τσακίρογλου να απαξιώσει πλήρως όλες τις New Age Βίβλους στο περιοδικό Jupiter, δίνοντας μεταξύ άλλων και αναφορές τους. Δεν πειράζει, κε συντάκτη, κι έτσι ακόμα άθελα σας το μήνυμα περνάει. Το παράδειγμα των disabled ατόμων που δίνετε έχετε σκεφτεί ότι μπορεί να είναι και αντεπιχείρημα στις απόψεις σας; Πόσα και πόσα άτομα με προβλήματα προχώρησαν αποκλειστικά βασισμένα στη δύναμη της θέλησης τους.

ΥΓ: Σε ό,τι αφορά την εκμετάλλευση και τα χρηματοκιβώτια, μην παρεξηγηθώ. Συμφωνώ απολύτως. Αλλά το μήνυμα δεν πρέπει να απαξιώνεται για χάρη του συγγραφέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: