Πέμπτη 7 Αυγούστου 2008

Ειδήσεις: Διεθνές Αστρολογικό Συνέδριο στην Εύβοια

Μεταφέρουμε από τη σελίδα του Κου Θωμά Γαζή ανακοίνωση για τη διεξαγωγή αστρολογικού συνεδρίου στην Εύβοια. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε και στην ιστοσελίδα του αστρολόγου (http://astro.forumup.com)

"Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες, τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα λάβει χώρα στην Εύβοια το 5 διεθνές συνέδριο της FAES (Ομοσπονδία Αστρολόγων Νοτίου Ευρώπης) με εξαίρετους Αστρολόγους που θα έρθουν εδώ από την Ιταλία, τη Γαλλία και την Ισπανία. Οι νοτιο-Ευρωπαίοι συνάδελφοι μας μου εξέφρασαν την επιθυμία (μια και είμαι εκπρόσωπος της FAES στην Ελλάδα) να συναντήσουν και να μιλήσουν με κάποιους αξιόλογους Έλληνες Αστρολόγους (τους έχει κάνει μεγάλη εντύπωση π.χ. ότι δεν υπάρχει ακόμη επίσημη Αστρολογική Ομοσπονδία στην Ελλάδα). Γι' αυτό απευθύνω αυτό το δημόσιο κάλεσμα σε όλους τους εκλεχτούς συναδέλφους που θα ήθελαν να παραστούν στο διεθνές αυτό συνέδριο τον επόμενο Σεπτέμβρη. Μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου στο E-mail: ifestion@gmail.com

Θωμάς Γαζής "

κι ακόμη...

"Το θέμα του συνεδρίου στην Εύβοια είναι "Χρησιμότητα και όρια των σύγχρονων αστρολογικών τεχνικών σε σχέση με τις κλασικές εκείνες"! Οι ομιλητές θα πρέπει να δείξουν με παραστατικό τρόπο στο κοινό τη χρησιμότητα των σύγχρονων αστρολογικών τεχνικών (π.χ. εξωκρόνειοι πλανήτες, αστεροειδείς, αρμονικές, αστρο-χαρτο-γεωγραφία κ.λ.π.)! Τι παραπάνω μας δίνουν αυτές οι τεχνικές σε σχέση με τις τεχνικές που χρησιμοποιούσαν οι αστρολόγοι της αρχαιότητας και του μεσαίωνα - αναγέννησης; Μήπως, από την άλλη, το έχουμε παρακάνει με όλες αυτές τις τεχνικές και θα πρέπει να θέσουμε πλέον ένα όριο; Από την Ελλάδα θα μιλήσουν ένας ή δύο ομιλητές (δεν έχει καθοριστεί ακόμη). Θα προτιμηθούν ομιλητές που μιλούν ξένες γλώσσες και κυρίως γαλλικά, ιταλικά ή ισπανικά (αλλά και αγγλικά). Το συνέδριο θα γίνει το Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008, στην Ερέτρια της Εύβοιας. Θα είναι ανοιχτό στο κοινό (θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά). Η Νοτιο-ευρωπαική ομοσπονδία καθόρισε το κόστος εισόδου στο συνέδριο στα 15 Ευρώ. Για να κλείσετε θέση καλέστε το 210/80.56.940"

Δεν υπάρχουν σχόλια: