Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Γιάννης Ραγκούσης - Αστρολογική Ανάλυση σε ένα νέο αστρολογικό site

Και το όνομα αυτού .... WWW.ASTROLOGY.GR

Αστρολογική ανάλυση του Γιάννη Ραγκούση, του πιο ισχυρού πλέον υπουργού της κυβέρνησης μετά τον τελευταίο ανασχηματισμό...

"Ο Γιάννης Ραγκούσης αποτελεί το πρόσωπο των ημερών μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης που εξήγγειλε στις 7 Σεπτεμβρίου ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου. Ενισχυμένος στο νέο κυβερνητικό σχήμα με αρμοδιότητες συντονιστή, ο Γιάννης Ραγκούσης εξελίσσεται στην ουσία στο δεύτερο τη τάξει υπουργό της κυβέρνησης. Αντίπαλο δέος στο μέχρι σήμερα δεύτερο ισχυρό άνδρα Θεόδωρο Πάγκαλο, ο Γιάννης Ραγκούσης φαίνεται να προωθεί ένα άλλο είδος διακυβέρνησης με πράο ύφος, αλλά με πολύ ριζικότερα αποτελέσματα..."

"Με βάση τα στοιχεία γέννησης του που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννης Ραγκούσης είναι γεννημένος στις 11 Δεκεμβρίου 1965. Οπλισμένος με τετράγωνα Ήλιου/ Ουρανού και Ήλιου/ Πλούτωνα στο γενέθλιο χάρτη του και με τον Ήλιο του να αγγίζει με ακρίβεια το μεσοδιάστημα Ουρανού/ Πλούτωνα (το μεσοδιάστημα του μεταρρυθμιστή), ο Γιάννης Ραγκούσης φαίνεται να είναι ο άνθρωπος που έχει τη θέληση να τα αλλάξει όλα"

Περισσότερα στο ... http://www.astrology.gr/Kosmiki/item/89-o-isxyros-giannis-ragkousis

Δεν υπάρχουν σχόλια: