Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Οι αδελφοί Μίλιμπαντ υποθέτω.

Από τους πολιτικούς που δεν έχει πιάσει ακόμη η πένα των Αστρλόγων, οι αδελφοί Μίλιμπαντ φαίνεται πως ήρθαν για να μείνουν. Μέχρι τώρα στο παρασκήνιο της πολιτικής, με τη βοήθεια του Πλούτωνα όμως ο ένας τουλάχιστον από τους δύο φαίνεται να παίρνει κεφάλι.

Σε μία προσπάθεια να "τους προλάβουμε αρκετά νωρίς" προέκυψε το άρθρο μας για το astrology.gr, αποσπάσματα του οποίου δημοσιεύουμε..

"25 Σεπτεμβρίου 2010, ημέρα Σάββατο και ένα ιδιαίτερης σημασίας γεγονός λαμβάνει χώρα στην πολιτική ζωή της Αγγλίας. Ο Εντ Μίλιμπαντ γίνεται αρχηγός του Εργατικού Κόμματος, νικώντας με οριακή διαφορά στις εσωκομματικές εκλογές τον….. αδελφό του.

Ναι, καλά ακούσατε, τον αδελφό του. Γιατί είναι ίσως από τις πολύ λίγες φορές παγκοσμίως που συμβαίνει δύο αδέλφια να ανταγωνίζονται για μία τόσο σημαντική θέση, φέρνοντας στο νου μας σενάρια σαιξπηρικού δράματος. Τα στοιχεία που καθιστούν την υπόθεση δράμα είναι όλα εδώ. Καταγωγή από οικογένεια εβραίων, που καταδιώχθηκε από το χιτλερικό καθεστώς, ένας πατέρας (Ράλφ Μίλιμπαντ), θεωρητικός του Μαρξισμού, με βαριά σκιά πάνω από τους δύο αδελφούς και η πολιτική σκηνή της Αγγλίας σαν σκηνικό για να εκτυλιχθεί μία υπόθεση που θα μπορούσε να θεωρηθεί σαν οικογενειακό δράμα.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Έντ μας το έκανε αυτό», έλεγε η γυναίκα του αδελφού του Ντέηβιντ Μίλιμπαντ μετά τις εσωκομματικές εκλογές. Με Ήλιο στον Αιγόκερω και Σελήνη στον Καρκίνο σε πιθανό σχηματισμό ΤΑΥ με Πλούτωνα και Ουρανό, ο Έντ ήταν ίσως ακριβώς το άτομο εκείνο που θα θυσίαζε την αποδοχή των δικών του ανθρώπων για χάρη της φιλοδοξίας ή του σκοπού.



Με τετράγωνα Ήλιου/Ουρανού και Ήλιου/Πλούτωνα ένιωθε βαριά και τη σκιά (αλλά και την απουσία) του θεωρητικού πατέρα, αλλά εμποτίστηκε επίσης και από νωρίς στην άποψη ότι στη ζωή τίποτα δεν προχωράει χωρίς αλλαγές, ενώ τα τετράγωνα της Σελήνης του έφερναν απότομους αποχωρισμούς από την οικογενειακή θαλπωρή."

...

"Από την άλλη με Ήλιο στον Καρκίνο σε τρίγωνο με Κρόνο αλλά χωρίς τις δύσκολες όψεις Πλούτωνα και Ουρανού ο Ντέηβιντ Μίλιμπαντ έμοιαζε να έχει πιο εύκολα δρόμο μπροστά του για να διακριθεί. Μεγαλύτερος από τον Εντ, μπήκε νωρίτερα στην πολιτική, ήταν προσωπικός σύμβουλος του Τόνυ Μπλαιρ για πολλά χρόνια και ήταν ο ίδιος που ανέδειξε και τον αδελφό του, προωθώντας τον στην κυβέρνηση του Γκόρντον Μπράουν που ακολούθησε."

...

"Οι δύο αδελφοί μοιράζονται ωστόσο και κάποια κοινά στοιχεία. Με μεγάλα τρίγωνα στα νερά και οι δύο και από ένα τουλάχιστον ισχυρό ΤΑΥ να διακοσμεί το χάρτη τους, είναι σίγουρο ότι δε θα περάσουν απαρατήρητοι, όπως επίσης κι ότι είναι ικανοί να αφουγκράζονται τον παλμό του κόσμου. "

...

"Αν και αντίζηλοι, μοιράζονται αρκετά κοινά που θα μπορούσαν να τους επιτρέψουν να συνεργαστούν."

Πώς συνεργάζονται όμως μεταξύ τους; Και ποια η συγκυρία που οδήγησε σε αυτό το αποτέλεσμα; Δείτε εδώ τη συνέχεια και το αποτέλεσμα...

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: