Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Η ηλιακή επιστροφή της Ελλάδας για το 2011

Ήρθε κι η ώρα να γιορτάσουμε τα γενέθλια της Ελλάδας. Για άλλους Υδροχόος, για άλλους Παρθένου, για άλλους Αιγόκερως, για άλλους Δίδυμος, η Ελλάδα έχει πολλά ζώδια όπως και πολλές ταυτότητες. Και τελικά κάπου χάνεται το πράγμα... στη μετάφραση...

Με την ευκαιρία που πλησιάζουν στα γενέθλια της σύναψης του Πρωτοκόλλου του Λονδίνου ήρθε η ώρα να δούμε και την ηλιακή επιστροφή της χώρας (για όσους πιστεύουμε τουλάχιστον στην μερική ή ολική ισχύ του χάρτη του 1830).

"Ήλιος σε σύνοδο με τον Άρη και τη Σελήνη σε τρίγωνο με τον Κρόνο δίνουν μία ιδανική εικόνα ενός κράτους προοδευτικού που προσπαθεί να εκσυγχρονιστεί με την υποστήριξη του κόσμου, που αποφασίζει να πειθαρχήσει και να αποδεχτεί και τις ίδιες δυσκολίες της εργασίας και της επιβίωσης (Κρόνος στον 6ο)."

είναι ένα απόσπασμα της μελέτης μας στο www.astrology.gr

Και συνεχίζουμε λέγοντας,

"Από την άλλη στον ίδιο χάρτη δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το τετράγωνο Δία / Βόρειου Δεσμού, στους γνωστούς πλέον συνήθεις ύποπτους οίκους της χώρας, τον 11ο έκτο του κοινοβουλευτισμού και τον 8ο της εξωτερικής χρηματοδότησης. Ως μία ακόμη ευκαιρία χαμένη θα μπορούσαμε να περιγράψουμε αυτή την όψη που δείχνει ότι, ενώ υπάρχει η επιθυμία για βοήθεια της χώρας, η επιχειρηματική τάξη της χώρας (Δίας) σε συνδυασμό με το κοινοβουλευτικό σύστημα, μάλλον θα αναλώσει και αυτό το πακέτο στήριξης στη γνωστή επενδυτική δράση της λαμογιάς."

"Κι αν δει κανείς μάλιστα και το άλλο τετράγωνο του Ουρανού με την Αφροδίτη, δεν μπορεί να μη βάλει στο νου του την αποξένωση από τους συμμάχους (που συνεισφέρουν στον 8ο οικονομικά) και την απομόνωση της χώρας ως το μαύρο πρόβατο της Ευρωπαϊκής Ένωσης."

"Ωστόσο, δεν έχουμε σκοπό ακόμη να απελπιστούμε, πριν δούμε τουλάχιστον την ηλιακή επιστροφή της Ελλάδας σε σχέση με το γενέθλιο χάρτη της."


Και πού μπορούμε να δούμε τη συγκεκριμένη σύγκριση;

Δείτε στην πλήρη ανάλυση του άρθρου στον παρακάτω σύνδεσμο...

http://www.astrology.gr/Kosmiki/item/1420-H-hliakh-epistrofh-ths-Elladas-gia-to-2011

Δεν υπάρχουν σχόλια: