Κυριακή 24 Απριλίου 2011

21η Απριλίου – Η σταύρωση των Ελλήνων

21η Απριλίου σήμερα και καθώς βρισκόμαστε τη Μεγάλη Πέμπτη δεν είναι τυχαία η συσχέτιση του τίτλου με την επέτειο του πραξικοπήματος των Συνταγματαρχών στην Ελλάδα. Ενός γεγονότος που ανάλογα με την πολιτική τοποθέτηση των πατεράδων μας έχουμε ακούσει απόψεις υπέρ και κατά, αλλά που η εθνική μας παιδεία μετά το 1974 μας έχει μάθει όλους εμάς της γενιάς του Πολυτεχνείου και μετά να το βλέπουμε όπως ήταν και χωρίς δικαιολογίες, ως ανατροπή της Συνταγματικής Τάξης.

Πολλές φορές αναρωτήθηκα ποιο θα μπορούσε να είναι το Ωροσκόπιο της ημέρας αυτής ως ημέρας Επαναστατικής Πράξης. Θεωρώ ότι στην Πολιτική Αστρολογία τέτοιες επαναστατικές πράξεις έχουν δικό τους χάρτη, όπως προσπάθησα να δείξω και στην περίπτωση του άρθρου για τη Λιβύη και την εξέλιξη του κινήματος του Καντάφι.

Ψάχνοντας στο internet βρήκα μία αρκετά λεπτομερή καταγραφή των γεγονότων στις σελίδες της Wikipedia. Αν και είναι μαχητό βεβαίως κατά πόσον μπορεί να στηριχτεί κανείς σε τέτοιες πηγές για ιστορικά γεγονότα, εμένα με ενδιέφερε μόνο η ώρα της έναρξης του κινήματος και ως προς αυτό θα ακολουθήσω την παρακάτω πληροφορία.

Δείτε την ανάλυση του ωροσκοπίου της Επταετίας στον παρακάτω σύνδεσμο...

21η Απριλίου – Η σταύρωση των Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: