Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Σαν σήμερα ξεκίνησε η μάχη της Κρήτης...

Σαν σήμερα, (20 Μαΐου) ξεκίνησε η μάχη της Κρήτης.Την 20η Μαΐου 1941, 06:30 το πρωί ξεκινάει ο βομβαρδισμός του Μάλεμε. Έλληνες, Εγγλέζοι, Αυστραλοί και Νεοζηλανδοί, υπό την ενιαία διοίκηση του Νεοζηλανδού στρατηγού Φράιμπεργκ, είναι ενημερωμένοι από υποκλοπές για την απόπειρα εισβολής και καίρια τοποθετημένοι στα μεγάλα λιμάνια της χώρας.

Την πρώτη μέρα των επιχειρήσεων οι αλεξιπτωτιστές αποτυγχάνουν πλήρως, καθώς οι αμυνόμενοι τους περιμένουν. Τη δεύτερη μέρα οι Γερμανοί καταφέρνουν να πατήσουν πόδι στο νησί και προοδευτικά αρχίζουν να κυριεύουν τοποθεσίες στα Χανιά και τη Σούδα. Σύντομα, οι Εγγλέζοι πανικοβάλλονται και αποφασίσουν να αποχωρήσουν, χωρίς μάλιστα να ειδοποιήσουν για την εγκατάλειψη του Ηρακλείου. Μετά την κατάληψη της νήσου τα αντίποινα στον κρητικό λαό είναι σκληρά. Ωστόσο, η μάχη της Κρήτης αποδεκατίζει τους αλεξιπτωτιστές της Γερμανίας και πείθει τον Χίτλερ να μην τους ξαναχρησιμοποιήσει ποτέ. Επίσης καθυστερεί για ένα μήνα την επιχείρηση Μπαρμπαρόσα έναντι της Ρωσίας. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Τι σήμαινε όμως η μέρα αστρολογικά; Φαίνονται τα τεκταινόμενα στα στοιχεία του χάρτη; Δείτε την αστρολογική ανάλυση της ημέρας στον παρακάτω σύνδεσμο...

http://www.astrology.gr/Kosmiki/item/5978-San-shmera-xekinhse-h-machh-ths-Krhths

Δεν υπάρχουν σχόλια: