Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Πρόγραμμα Σεμιναρίων - Φθινοπωρινό Εξάμηνο 2011

Αγαπητοί φίλοι,

θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το φθινοπωρινό μας εξάμηνο θα ξεκινήσει με τρία τμήματα μαθημάτων.

1. Γενέθλια Αστρολογία: Πρόκειται για ετήσιο τμήμα, που θα διαρκέσει ως τέλος Ιουνίου. Αφορά τα εισαγωγικά στοιχεία της αστρολογίας έως και την εκμάθηση ερμηνείας του γενέθλιου χάρτη αλλά και τους χάρτες σχέσεων. Η διδασκαλία θα είναι δύο ώρες την εβδομάδα. Προτεινόμενη μέρα είναι η Παρασκευή 06:00 με 08:00.

2. Βασικές Αρχές για Συστήματα Πρόβλεψης: Τρίμηνο σεμινάριο, δύο ώρες την εβδομάδα (σύνολο 24) για την εκμάθηση των βασικών στοιχείων στα συστήματα πρόβλεψης. Διελεύσεις, προοδευτικά και επιστροφές συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα. Προτεινόμενη ημέρα είναι η Τετάρτη 18:00 με 20:00.

3. Βασικές Αρχές Επιλεκτικής και Ωριαίας Αστρολογίας: Ένας τομέας που συνήθως δε διδάσκεται προκειμένου να μη χάσουν οι αστρολόγοι την αποκλειστικότητα στην τέχνη τους :). Πρόκειται για τρίμηνο σεμινάριο γι΄αυτούς που έχουν ασχοληθεί με τη γενέθλια αστρολογία και θέλουν να περάσουν σε πιο κλασσικές προσεγγίσεις. Η διδασκαλία θα είναι και εδώ δύο ώρες την εβδομάδα (σύνολο 24 ώρες). Προτεινόμενη ημέρα είναι η Κυριακή 12:00 με 14:00.

Οι εγγραφές για τα παραπάνω σεμινάρια θα γίνονται τις εξής ημέρες:

Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου
Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου
Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου
Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου

18:00 με 20:00 στο χώρο σεμιναρίων Νίκης 44 (Βασίλης Παπαδολιάς).

Οι τελικές ημέρες διεξαγωγής θα συμφωνηθούν μεταξύ των τμημάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνα, τιμές, κλπ, παρακαλούμε απευθυνθείτε στο email μας vpapadolias@gmail.com ή επισκεφτείτε μας τις παραπάνω ώρες...

Καλή σχολική χρονιά για όλους τους σπουδαστές...

.

Δεν υπάρχουν σχόλια: