Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Μήπως η κυβέρνηση το πάει για εκλογές;

Ερχόμενοι από τις άδειες μας είναι η αλήθεια μπήκαμε σε ένα καλό μήνα με θετικές όψεις των πλανητών προς Δία και Πλούτωνα και κινήσεις που είχαν σκοπό να μας ανοίξουν προοπτικές. Προσπαθήσαμε να βρούμε δουλειά, να ανοίξουμε τις επαγγελματικές μας προοπτικές να δοκιμάσουμε πράγματα.

Όσο προχωράει όμως ο μήνας αρχίζουμε και βλέπουμε ειδήσεις τρομοκρατικής φύσεως, σε σημείο να μην μπορούμε να προχωρήσουμε και τόσο εύκολα στα σχέδια μας. Επιχειρηματικές δραστηριότητες που ξεκίνησαν δείχνουν να σκοντάφτουν στα σχέδια των άστρων που προοιωνίζουν "χαλασμένη άσφαλτο" την οποία θα πρέπει να διασχίσουμε.

Αν και αστρολογικά έχουμε ακόμη να περιμένουμε θετικά ζητήματα, κυρίως από την καθυστερημένη επαναφορά του Ερμή στην Παρθένο και τα τρίγωνα του με Πλούτωνα και Δία την επόμενη εβδομάδα, κάπου στις 16 οι θετικές επιπτώσεις των συνεννοήσεων αυτών κι αυτές εξαντλούνται και βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία σειρά δύσκολων όψεων που ξεκινούν από τις 18...

Η Αφροδίτη τετράγωνο Πλούτωνας στις 18 μετά από ένα τετράγωνο ρήξεων με τον Ουρανό μας προετοιμάζει για μείωση της εμπορικής κίνησης και απώλεια συμμάχων. Η δυσκολότερη όμως κατάσταση δείχνει να είναι η Νέα Σελήνη στο τέλος του μήνα που γίνεται σε ακριβές τετράγωνο με τον Πλούτωνα και ισχυρή αντίθεση με τον Ουρανό.


Αυτό που μας προβληματίζει ιδιαίτερα βέβαια δεν είναι τόσο οι ίδιες οι όψεις που πλέον έχουμε αρχίσει να τις συνηθίζουμε (ναι, θα γίνουν απολύσεις, ναι, θα μας βάλουν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι), αλλά η συνάφεια της μοίρας της Νέας Σελήνης με τη μοίρα του Κρόνου που έφερε το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία πριν δύο χρόνια.

Μοίρα του Ζυγού που ίσως έχει σχέση και με τον Ωροσκόπο του Πρωθυπουργού, που δείχνει να επαναλαμβάνει ένα έργο που είδαμε και τότε. Στην αρχή πάω στην Ευρώπη και λέω δεν μπορώ άλλα μέτρα και μετά τα μαζεύω σταδιακά.

Κάτι η χρονική σύμπτωση όμως των πραγμάτων, κάτι οι πολλοί πλανήτες στο Ζυγό, κάτι ο Οκτώβριος που για την Ελλάδα και το ΠΑΣΟΚ είναι συμβολικός μήνας εκλογών (όπως ο Σεπτέμβρης και ο Μάρτης για την πρόσφατη Νέα Δημοκρατία), μας δημιουργεί μία εσωτερική ενόχληση. Και δεν μπορούμε παρά να θέσουμε τελικά το ερώτημα.

Μήπως τελικά η κυβέρνηση το πάει για εκλογές; Αν ναι, ο δυναμικός Νοέμβριος που έχουμε προβλέψει προβλέπεται κατ' αναλογίαν με τα περσινά των δημοτικών εκλογών άκρως ενδιαφέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: