Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Παρουσίαση - Συστημική Αναπαράσταση: Η Ελλάδα το 2012

Ημ/νία: Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012΄

Χώρος: Νίκης 44 - Σύνταγμα

Ώρα: 18:00 - 21:00

Η οικονομική κατάσταση της χώρας μας και οι συνέπειες της στην κοινωνία, μας έχουν ευαισθητοποίησει όλους. Ο καθένας, με τα μέσα που διαθέτει προσπαθεί να προσεγγίσει με την δική του ματιά και γνώση το πρόβλημα ή την ευκαιρία που δίνεται την συγκεκριμένη χρονική περίοδο στην Ελλάδα. Αστρολόγοι, άτομα με εμπειρία στην Συστημική Αναπαράσταση, αλλά και φίλοι μας, ενδιαφέρθηκαν για τον συνδυασμό αυτών των δυο μεθόδων με σκοπό να διερευνήσουν την παρούσα κατάσταση της Ελλάδας και την δυναμική της στο 2012 και στο μέλλον.

Η διερεύνηση θα γίνει μέσω της Σ.Α. με εκπροσώπηση των πλανητών οι οποίοι εκφράζουν τις κοινωνικές δομές της Ελληνικής πραγματικότητας. «Ο Ήλιος (το ζώδιο μιας χώρας) τον κυβερνήτη της, η Σελήνη το λαό της, ο Ερμής την εμπορική τάξη, η Αφροδίτη τον καλλιτεχνικό κόσμο και την οικονομική ζωή γενικότερα (κατανάλωση), ο Άρης τα σώματα ασφαλείας, ο Δίας τη διανόηση, την αριστοκρατία, την ευμάρεια, την υψηλή αστική τάξη, ο Κρόνος τη βιομηχανία, τη διοίκηση, τα κρατικά αξιώματα, τη γραφειοκρατία, ο Ουρανός την επαναστατικότητα των νέων, ο Ποσειδώνας την πνευματικότητα - Εκκλησία, ο Πλούτωνας το περιθώριο και την εγκληματικότητα αλλά και την κερδοσκοπία».

Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουμε να παρατηρήσουμε την επενέργεια που υπάρχει μεταξύ τους τώρα/σήμερα και τις εν δυνάμει προοπτικές - οι οποίες εκφράζουν και τις προϋποθέσεις για την εξέλιξή της στο μέλλον.

Μέσω αυτής της αναπαράστασης θα έχουμε την ευκαιρία να διερευνήσουμε τον συνδυασμό της ψυχολογίας με την αστρολογία και την ζωντανή εκπροσώπηση των αρχετύπων στην χώρα μας.

Η παρουσίαση θα είναι εποικοδομητική, για όποιον επιθυμεί να γνωρίσει αυτήν την πρωτοποριακή προσέγγιση.

Όλγα Μπασιούδη - Αγάπη Αλεξομανωλάκη

ΥΓ: Η είσοδος είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: