Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

Ποια ημ/νία θα διαλέγατε για τις εκλογές;

Ποια ημερομηνία θα διαλέγατε για τις εκλογές; Η 6η Μαίου είναι μία μέρα με Πανσέληνο στο Σκορπιό, με τη Σελήνη που συνήθως συμβολίζει το λαό στους πολιτικούς χάρτες να είναι σε ζώδιο εκδίκησης, αλλά και αδυναμίας ίσως. Επιλογές ίσως ριζικές, ακραίες και γι' αυτό αυτοκαταστροφικές. Παρόλα αυτά η σύνοδος Δία/Αφροδίτης είναι ευνοϊκή για τα γήινα ζώδια. Ο Δίας είναι στο μεσοδιάστημα Σελήνης/Ερμή στο ωροσκόπιο του Βενιζέλου και ο Ήλιος σε τρίγωνο με τη σύνοδο Ήλιου/Σελήνης στο χάρτη του.

Από την άλλη η 13 Μαίου με Σελήνη στον Υδροχόο, δείχνει πιο δημιουργική, πάνω στο γενέθλιο Ερμή της Ελλάδας με βάση το χάρτη του 1830, ενώ δεν αναιρείται η εύνοια στον Βενιζέλο.

Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι αν οι εκλογές γίνουν μετά τις 15 Μαίου οι όποιες κυβερνήσεις συνεργασίας δε θα ευοδώσουν λόγω αναδρομής της Αφροδίτης. Ο δε Σαμαράς που επιμένει τόσο για εκλογές τώρα ίσως θα άλλαζε γνώμη, αν ήξερε πόσο τον ευνοεί περισσότερο το διάστημα μεταξύ 15 και 20 Ιουνίου. Κανείς δεν αποκλείει βέβαια τότε να είναι η ημ/νία των δεύτερων εκλογών.

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η 6η Μαίου είναι μία χαρά μέρα για την Παπαρήγα... Η Σελήνη είναι επάνω στη γενέθλια σύνοδο Ήλιου/Σελήνης της.

Τι μέλλει γενέσθαι λοιπόν; Εσείς ποια ημ/νία θα προτιμούσατε;

6 Μαίου;
13 Μαίου;
15 Ιουνίου;
ή
22 Ιουνίου;

Μερικές πληροφορίες ακόμα...

Ο Σαμαράς στις 20 Ιουνίου δέχεται το τετράγωνο Δία/Αφροδίτης/ Ποσειδώνα επάνω στο κεφάλι του με σαφέστατη εύνοια αλλά και σαφέστατη τάση να το "καβαλήσει" και την ίδια ημ/νία έχουμε και το τετράγωνο Ουρανού/Πλούτωνα. Που ο Ουρανός ως ορθόδρομος νικάει προσωρινά τον ανάδρομο Άρη και βρίσκεται σε διέλευση από τον Δία του, αλλά και τον Ωροσκόπο του Βενιζέλου (αν είναι σωστός). Όλα αυτά μου θυμίζουν μπαϊράκι του Σαμαρά εναντίον των Βρυξελλών και μεγάλες δόξες...
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: