Παρασκευή 20 Μαΐου 2016

Πανσέληνος στον Τοξότη - Κίνηση και πρωτοβουλίες σε επαγγελματικά θέματα

Μία έντονη Πανσέληνος αναμένεται αύριο το βράδυ να επηρεάσει τα μέλλοντα για το επόμενο δεκαπενθήμερο. Σε συνέχεια της αρκετά καλής όπως αποδείχτηκε για τα οικονομικά ζητήματα Νέας Σελήνης η Πανσέληνος αυτή βάζει τις βάσεις για κλείσιμο συμφωνιών μέσα από έντονη και δυναμική αντιπαράθεση επιχειρημάτων. Η περίοδος θα οδηγήσει σε αρκετά λεκτικά ξεκαθαρίσματα με την προσπάθεια από τη μία πλευρά να βρεθούν συμβιβαστικές λύσεις κι από την άλλη να υπάρχουν κάθετες απόψεις και διάθεση να τηρηθούν απαρέγκλιτα γενικές αρχές που δεν λαμβάνουν όμως υπόψη πάντα τις συγκεκριμένες συνθήκες.

Η Πανσέληνος είναι άλλο ένα σεληνιακό φαινόμενο που γίνεται στον καμβά του ΤΑΥ τετραγώνου Δία, Κρόνου, Ποσειδώνα, επομένως πάνω στα ζητήματα που υποδηλώνει αυτός ο σχηματισμός (οικονομικές αστοχίες μακροπρόθεσμα, προσφυγικό ζήτημα, κυβερνητικά λάθη) δεν πρόκειται να έχουμε σημαντική αλλαγή κλίματος. Παρόλα αυτά υπάρχουν και θετικές όψεις όπως το μεγάλο τρίγωνο Ερμή, Δία, Πλούτωνα σε αντικατάσταση του μεγάλου τριγώνου Νέας Σελήνης, Δία, Πλούτωνα που έγινε στη Νέα Σελήνη. Μία κατάσταση που γεννήθηκε τότε λοιπόν και έμεινε σε εκκρεμότητα (Ερμής ανάδρομος) αναμένεται τώρα να ολοκληρωθεί.

Ο ωροσκόπος στον Αιγόκερω καθώς και το Μεσουράνημα στο Σκορπιό προδιαθέτουν επίσης για σοβαρή διαχείριση ζητημάτων σε διαφορά κλίματος ίσως με τον Κρόνο στον Τοξότη ή την Πανσέληνο που όντας σε μεταβλητά ζώδια θα προτιμούσε να κλείσει βιαστικά κάποια ζητήματα. Το κλίμα δεν ευνοεί βιαστικό πασάλειμμα και θα πρέπει να βρεθεί ο τρόπος να ξεπεραστούν κάποια εμπόδια, διατηρώντας την εύθραυστη υπομονή μας.

Πιο δύσκολη θα είναι η διαχείριση για τα μεταβλητά ζώδια ειδικά του άξονα Διδύμων - Τοξότη, ενώ πιο θετικά τα πράγματα για τα ζώδια της Γης και δευτερευόντως για τα ζώδια των Ιχθύων και του Σκορπιού. Τα υπόλοιπα ζώδια του Αέρα και της Φωτιάς καθώς και οι Καρκίνοι είναι καλό να κρατήσουν στάση αναμονής και να μην πολυεμπλακούν στο προσκήνιο.

Παρά την αίσθηση της κορύφωσης πάντως, η Νέα Σελήνη του επόμενου μήνα αλλάζει ακόμη περισσότερο το κλίμα, επομένως μην αφήνετε ανοικτές εκκρεμότητες, γιατί η ρευστότητα των πραγμάτων θα αυξηθεί οσονούπω. Φέρνοντας ΚΑΙ θετικά στοιχεία, όπως δυνατότητες μεγάλων επιτυχιών σε διαπραγματευτές, πωλητές, dealers, δημοσιογράφους, συγγραφείς, ερευνητές, συγγραφείς, εισηγητές σεμιναρίων ή άτομα που ασχολούνται με την επικοινωνία και το λόγο.

Καλή Πανσέληνο και αν θέλετε να έχετε κέρδη,
επιταχύνετε τους ρυθμούς σας..

Δεν υπάρχουν σχόλια: