Παρασκευή 3 Ιουνίου 2016

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους

Πολύ ενδιαφέρουσα η Νέα Σελήνη του Σαββατοκύριακου. Η θηλυκή διάσταση με πολύ παιχνδιάρικη διάσταση θα μπορούσε να είναι στην ημερήσια διάταξη αυτό το σεληνιακό μήνα. Πιο πολλά χαμόγελα στο διάδρομο, πονηρά βλέμματα και φλερτ, αλλά και διάθεση να είμαστε αρεστοί στο περιβάλλον. Θετική περίοδος για κινήσεις ανανέωσης του προσωπικού μας προφίλ από κινήσεις αλλαγής της εμφάνισης μέχρι κινήσεις επαναπλασαρίσματος μας σε κάποιες ομάδες. Τα εμπόδια δε θα εξαφανιστούν βέβαια, αλλά θα υπάρξει μία διάθεση να τις περιφρονήσουμε ξεγελώντας τις με πονηριά.

Πρακτικά κινήσεις έξυπνες επιχειρηματικά μπορεί να αναδείξουν νέες προσωπικότητες στον επαγγελματικό χώρο, προκαλώντας ωστόσο την αντίδραση όσων τον τελευταίο καιρό έχουν καταλάβει τα πόστα που θεωρούν ότι τους επιτρέπονται όλα.

Την ίδια στιγμή θα υπάρξει μία απουσία των υπευθύνων που σε κάποιο βαθμό μπορεί να ευνοήσει την αναμπουμπούλα που καμιά φορά θέλει κανείς για να δείξει αυτό που αξίζει, σε άλλες περιπτώσεις όμως, μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένη εντύπωση υποστήριξης, που την κρίσιμη στιγμή θα κάνει πίσω.

Οι αδυναμίες υποδομών επίσης θα αναδειχθούν, σέρβερς που δεν δουλεύουν, υδροροές παλιές που δεν επαρκούν, επισκευές που δεν φτάνουν για να αποκαταστήσουν σε πλήρη λειτουργία το χώρο που ζούμε και εργαζόμαστε.

Ο Άρης σε μοίρα που σχετίζεται με την μυστική γνώση, δείχνει μία περίοδο pay back που θα έχει τους λόγους της και θα έχει το σκοπό της για να αποκαταστήσει μία κοσμική ισορροπία. Εάν στον εργασιακό τομέα χρειαστεί να γυρίσουμε πίσω να διορθώσουμε κακώς κείμενα, ίσως αργότερα αυτό γίνει παρακαταθήκη επιβράβευσης που θα τη χρειαστούμε. Θα χρειαστεί βέβαια να παραβιάσουμε την νιρβάνα εκείνων που θεωρούν ότι ήρθε η ώρα για καλοκαιρινό παιχνίδι και διακοπές.

Για τη χώρα μας και τους αστρολογικούς χάρτες που τη χαρακτηρίζουν είναι ένας μήνας ευχάριστος για τον κόσμο, που το γέλιο θα είναι περισσότερο και πιο αβίαστο και η επικοινωνίας πιο καλόκαρδη. Αυτό είναι ένας παράγοντας σημαντικός γιατί θα ξαλαφρώσει από κάποια βάρη την ψυχή μας για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: